Info

Ce ne propunem?

Scopul principal al Asociatiei Nationale a Detectivilor din Romania consta in reprezentarea, sustinerea si promovarea intereselor economice, profesionale, sociale si juridice ale membrilor.

In acest context ANDR are in vedere elaborarea si promovarea programelor de dezvoltare si armonizare a legislatiei romanesti specifice prin afilieri si parteneriate cu structuri similare din Uniunea Europeana.


Cum poti deveni un detectiv particular?

Pentru a deveni un detectiv particular, o persoana trebuie sa sustina un examen de atestare, organizat conform legii de catre Inspectoratul General al Politiei Romane. Dupa atestare, detectivul particular poate sa-si desfasoare activitatea numai in cadrul unei Agentii de detectivi particulari sau a unui Cabinet individual.


Cum poti deveni membru ANDR?

Asociatia Nationala a Detectivilor din Romania este deschisa catre primirea de noi membri, in conditiile indeplinirii urmatoarelor cerinte:

-sa fie prestator de servicii de detectivistica;
- persoana care este proprietar/partener sau colaborator al unei agentii sub licenta.
- este necesar sa existe doua recomandari din partea membrilor ANDR.

Pentru a obtine calitatea de membru, solicitantul primeste un certificat si un numar de înregistrare care atesta ca va deveni membru al ANDR.


Evenimente organizate in cadrul asociatiei

  • Conferinta nationala ANDR, o data pe an
  • Seminar de formare, o data pe an
  • Scoala Internationala de Vara
  • Congrese Internationale