Despre noi

unnamed (3)

ASOCIATIA NATIONALA A DETECTIVILOR DIN ROMANIA – A.N.D.R.

“SEMPER VERITAS” (Intotdeauna Adevarul ) este deviza sub care a fost fondata si activeaza din anul 2000, ASOCIATIA NATIONALA A DETECTIVILOR DIN ROMANIA – A.N.D.R.

Fondatorii ANDR si-au asumat prin actul de constituire promovarea profesiei de detectiv
particular, libera, independenta si autonoma precum si crearea unei structuri profesionale
nationale a detectivilor particulari, careia ii subscriu obiective de ordin profesional si etic.

Activitatea detectivilor particulari din Romania este reglementata de Legea 329/2003, republicata de HG 1666/2004 privind aplicarea Legii 329/200 - cadru legislativ de care se bucura intreaga comunitate profesionala detectivistica din Romania si care este rezultatul activitatii ANDR de la constituire si pana in prezent.

Pentru a deveni detectiv particular, este ncesara sustinerea unui examen de atestare, organizat conform Legii de catre Inspectoratul General al Politiei Romane, prin structurile de politie judetene.

Detectivul particular isi poate desfasura activitatea numai in cadrul unei Agentii de detectivi particulari sau a unui Cabinet individual de detectiv particular, care detin licenta de functionare eliberata de IGPR.
La baza intregii structuri si activitati a ANDR stau Statutul si Codului Etic, ANDR, reprezinta o comunitate detectivistica profesionala, cu inalte standarde etice si deontologice.

Membrii sai participa la Seminarii profesionale nationale si internationale si de asemenea au relatii de conlucrare si colaborare atat in tara cat si in strainatate, reusind astfel sa acopere o arie larga de cerinte profesionale.

ANDR este autorul Programei de pregatire profesionala a Colegiului de Detectivi Particulari care functioneaza in cadrul Universitatii “Spiru Haret, asigurand de asemenea baza de practica.

Multi dintre absolventii Colegiului au devenit membri ai ANDR activind fie in agentiile membre ANDR fie deschizand propria agentie de specialitate.

Va recomandam sa alegeti cu incredere un membru ANDR, atat pentru consiliere de specialitate cat si pentru serviciile specifice.

Asociatia Nationala a Detectivilor din Romania este o umbrela profesionala pentru membrii sai si o garantie a onorabilitatii si profesionalismului acestora.

ANDR este membru cu drepturi deppline in IKD
(International Federation of Associations of Private Detectives)

Pentru orice intrebari si detalii va rugam nu ezitati sa ne contactati.

IKD_Logo